miércoles, 4 de marzo de 2015

Èxit i recursos empresarials: quins i com impulsar-los?



Heus aquí l’àudio de la conferència ÈXIT I RECURSOS EMPRESARIALS: QUINS I COM IMPULSAR-LOS? realitzada a la Cambra de Comerç de Lleida el 4 de març de 2015 amb una sala plena de gom a gom.

No podem tenir èxit sense mobilitzar els nostres recursos. Però quin és el nostre recurs més valuós? Quin és aquell recurs que, encara que ho perdéssim tot, ens possibilitaria refer, de nou, la nostra empresa?

El més valuós qaue poseeix un empresari és la seva MENTALITAT EMPRESARIAL, la seva MENT. No parlem d'una ment acadèmica sinó de la capacitat de tenir una mirada penetrant, de diferenciar el que és nuclear del que és accessori, de la capacitat de negociar i mantenir relacions excel·lents amb la gent, de saber com gestionar el temps familiar i el professional...

Exsisteixen formes concretes, pràctiques i útils de POTENCIAR LA NOSTRA MENT i aquestes capacitats. Descobreix-les en aquesta conferència.

Conèixer-les marcarà la diferència entre éxit i la mera supervivència o simplement, la fallida. No et pots permetre ignorar aquesta informació. Gaudeix dels 56 minuts de la conferència.


0 comentarios :

Publicar un comentario