miércoles, 16 de abril de 2014

Llibre "Espiritualitat i empresa"

Fa pocs dies que he acabat el meu llibre "Espiritualitat i Empresa. 40 preguntes pràctiques per entendre la relació entre espiritualitat i empresa".

Us el deixo aquí perquè el descarregueu i el compartiu. Està en PDF gratuït perquè sóc un convençut que tot el que es comparteix es multiplica i penso que el coneixement en l'àmbit empresarial ens ha d'ajudar a transformar la realitat en aquest moment històric que pot semblar difícil.

Espiritualitat i Empresa. 40 preguntes pràctiques per entendre la relació entre espiritualitat i empresa
DESCARREGAR PDF

Aquest llibre l'he escrit com a introducció d'un projecte més ampli que penso abordar aviat: les eines concretes que ens cal aplicar a l'empresa per ser immunes a la crisi. Crec que hi ha una sèrie d'eines clau, una sèrie de coneixements que existeixen i que, en dominar-los, podem generar empreses diferents a les actuals, més rendibles socialment i econòmica. Molts són coneixements actuals del management, però d'altres són coneixements antics que s'expliquen a llibres budistes o d'altres textos espirituals pràctics. És una pena que no els tinguem presents: ens facilitarien extraordinàriament la nostra vida empresarial.

Si, per exemple, sabéssim com atraure el futur, com transformar les relacions difícils, com crear situacions perquè la nostra afinitat marqués la relació amb allò que volem... entendríem que fer la nostra empresa immune a la crisis només és qüestió de seguir uns coneixements existents, igual com també s'han de seguir per construir un avió o un satèl·lit. El coneixement, com sempre, és el punt clau.

Mentre escric aquesta segona part, us convido a llegir les 40 preguntes que, al voltant de l'espiritualitat i l'empresa, he escrit amb l'ajuda del Santi Bonnin.

Us agrairé molt que comenteu allò que més us sorprengui. Gràcies pels comentaris i per compartir.

0 comentarios :

Publicar un comentario