viernes, 30 de mayo de 2014

Una meditació energètica

De meditacions n'hi ha tantes i tan diferents com d'esports. Entre els escacs i la boxa hi ha un abisme, bé doncs entre diversos tipus de meditació també hi ha veritables abismes.

Molta gent fa servir la meditació per relaxar la ment i el cos, però la meditació té una utilitat molt superior: conèixer-se a un mateix/a profundament, descobrir allò que els budistes anomenen "naturalesa essencial de la ment" per poder actuar des d'ella.

En la "naturalesa essencial de la ment" no només trobem la claredat mental i l'amor compassiu als altres (per cert, un dia vull reflexionar en veu alta sobre què vol dir "estimar" en l'àmbit dels negocis), sinó que també trobem l'energia que som. De fet, podem contactar amb la voluntat profunda d'existir que s'expressa de forma energètica a les nostres vides.

Per tant, com a mínim podem diferenciar tres tipus de meditacions: intel·lectuals, emocionals i energètiques. Cadascuna d'elles té funcions diferents i les tres són útils en tots els àmbits: laboral, personal, educatiu... només cal saber quan ens cal més una o una altra. És igual que amb el menjar: cal una dieta variada i equilibrada en funció de l'estil de vida que es vulgui dur.

Avui m'agradaria compartir una meditació energètica força desconeguda. Es tracta d'una meditació que va dirigir en Jordi Argüello, un company amb el que faig conjuntament un curs d'autoconeixement a Madrid.

Us animo a escoltar-la, baixar-vos-la i a practicar-la: és excel·lent com a meditació energètica!

No dubteu a escriure comentaris després de practicar-la!

0 comentarios :

Publicar un comentario